Kafija
Vairākas reizes gadā mēs rūpīgi izvēlamies, kādas kafijas pupiņas grauzdēt un piedāvāt kafijas baudītājiem. Mēs iepērkam tikai augstas kvalitātes zaļo kafiju, kas ir atceļojusi uz mūsu grauzdētavu no nelielām saimniecībām vai kooperatīviem un ir atbilstoši novērtētas pēc SCAE (Speciality Coffee Association of Europe) kritērijiem, un ir ieguvusi kvalitātes novērtējumu vismaz 80 punktus. Mēs izvēlamies grauzdēt tās kafijas, kas mums pašiem garšo, šķiet interesantas un unikālas konkrētajā brīdī atkarībā no kafijas augšanas reģiona. Kafiju mēs grauzdējam vidēji vai gaiši, lai izceltu katras kafijas unikālo garšu.
Mēs grauzdējam kafiju vairākas reizes nedēļā, lai kafijas baudītāji vienmēr saņemtu svaigi grauzdētu kafiju, jo svaigi grauzdētas kafijas aromāts un garša ir viens no burvīgākajiem ceļojumiem sajūtu pasaulē, ko varam izjust šajā pasaulē.
Iepērkoties cilvēki lielu uzmanību pievērš, cik svaiga un no kurienes ir nākusi maize, augļi un citi pārtikas produkti, bet cik bieži cilvēks apstājas un paskatās, no kurienes nākusi un cik svaiga ir kafija, kuru ir nolēmis iegādāties. Kafija savas unikālās garšas īpašības zaudē ļoti ātri. Mūsu aicinājums ir sākt domāt par kafiju kā par jebkuru citu pārtikas produktu un izvēlēties diendienā baudīt svaigi grauzdētu un ētiski audzētu kafiju.
Mēs vēlamies, lai mūsu grauzdētās kafijas baudīšana dāvātu Jums Tīra Miera, sirsnības un kopābūšanas brīžus.